Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +45 Jiggies

Bontjesvoorhondjes.nl

Bontjesvoorhondjes.nl is een gloednieuwe webwinkel die gespecialiseerd is in hondenkleding in alle soorten en maten.

Bij Bontjesvoorhondjes kun je cashback ontvangen tot wel +45 Jiggies per euro op de meest leuke hondenkleding. Vele dierenwinkels verkopen een beperkt aantal kleding voor honden, waardoor een grote kans ontstaat dat er niets tussen zit waar jij op zit te wachten. Bij Bontjesvoorhondjes is het assortiment hondenkleding vele maten groter, waardoor er zeker producten tussen zitten die perfect zijn voor jouw kleine lieverd!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Bontjesvoorhondjes.nl. Als je vervolgens bij Bontjesvoorhondjes.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +45 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Bontjesvoorhondjes.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Bontjesvoorhondjes.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Bontjesvoorhondjes.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Bontjesvoorhondjes.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook