Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +23 Jiggies

Boohoo.com

Opzoek naar de laatste fashion items of inspiratie voor zowel man, vrouw als kinderen? Ga dan naar Boohoo.com.

Boohoo is 24/7 bezig met het ontdekken van de laatste trends op het modegebied. Per dag worden er 100 nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment van Boohoo waardoor het met de dag blijft groeien. Boohoo biedt een enorme keuze aan kleding, schoenen en accessoires, alles volgens de laatste modetrends tegen betaalbare prijzen.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Boohoo.com . Als je vervolgens bij Boohoo.com een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +23 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Boohoo.com voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Boohoo.com hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Boohoo.com en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Boohoo.com hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook