Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +18 Jiggies

Booking.com

De bekendste site om je accommodatie te boeken van hotels tot campings. Meer dan 5.5 miljoen accommodaties.

Je denkt bij Booking.com als snel aan het boeken van hotels maar je kunt er ook resorts, appartementen, villa's, chalets, cottages, glampings, vakantiehuizen, aparthotels, pensions, hostels, motels, B&B's, ryokans, riads, vakantieparken, campings, landhuizen, vakantieboederijen, botels, luxe tenten en zelfstandige accommodaties boeken. Boek nu en ontvang Jiggies.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Booking.com. Als je vervolgens bij Booking.com een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +18 Jiggies

Cashback voorwaarden

Je ontvangt geen Jiggies op belastingen, service fees en andere hotel service kosten (bijv. restaurant, spa). Je ontvangt alleen Jiggies voor het boeken van een hotel.
Je ontvangt helaas geen e-mail van ons met daarin het aantal gereserveerde Jiggies. Eens per maand zullen wij de goedgekeurde aankopen bijschrijven. Neem contact met ons op om te checken of je aankoop goed is verlopen.


1. Je ontvangt Jiggies bij Booking.com voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Booking.com hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Booking.com en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Booking.com hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook