Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +41 Jiggies

BookSpot.nl

Bookspot is dé online boekwinkel.

BookSpot is dé plek voor boeken. Naast dat BookSpot een online boekwinkel is kun je hier ook terecht voor cadeaus, leestips, advies en meet & greets met auteurs. Dit alles maakt Bookspot.nl dé plek om boeken te ervaren. Het assortiment van BookSpot bestaat uit: boeken, Engelse boeken, eBooks, Muziek, Films& Series en Games.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van BookSpot.nl. Als je vervolgens bij BookSpot.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +41 Jiggies

Cashback voorwaarden

Er kan geen vergoeding in Jiggies worden gegeven op de aankoop van Nederlands- en Friestalige boeken.1. Je ontvangt Jiggies bij BookSpot.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar BookSpot.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van BookSpot.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij BookSpot.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook