Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +36 Jiggies

Bos Men Shop

Heren merkkleding online shoppen. Gratis verzending & Snelle levering.

Bos Men Shop is een jong, energiek bedrijf, met een lange familietraditie. Met onze webshop en winkels in Goes en Middelburg zijn wij voor jonge mannen en oudere heren, Zeeuwen, toeristen en vele anderen, het adres voor een nieuwe outfit. Van o.a. overhemden & dress shirts, broeken, pullovers & sweaters tot colberts, bij Bos Men Shop vind je voor elk seizoen de juiste outfit! Enkele merken die Bos Men Shop in het assortiment heeft zijn: Hugo Boss, Gaastra, McGreggor, Lacoste en Happy Socks.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Bos Men Shop. Als je vervolgens bij Bos Men Shop een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +36 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Bos Men Shop voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Bos Men Shop hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Bos Men Shop en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Bos Men Shop hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook