Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +77 Jiggies

Brainbooster.com

BrainBooster.com verkoopt online haar zelfontwikkelde producten voor het leveren van een optimale Mental Performance.

BrainBooster.com verkoopt online haar zelfontwikkelde producten voor het leveren van een optimale Mental Performance. De BrainBooster.com-productformules zijn gebaseerd op de actieve componenten uit planten, die samen met aminozuren, vitamines en mineralen elkaar optimaal versterken. Producten van Brainbooster.com staan bekend als Nootropics en zijn veilig, natuurlijk en effectief! Ze zorgen voor concentratie, ontspanning en een goede gemoedstoestand. BrainBooster.com is onderdeel van het succesvolle Nederlandse bedrijf BioClin. Waarom kopen klanten bij Brainbooster.com?- Niet tevreden, geld terug-garantie;- Veilig verzonden per brievenbusdoosje met Track & Trace;- Gratis verzending voor terugkerende klanten.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Brainbooster.com. Als je vervolgens bij Brainbooster.com een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +77 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Brainbooster.com voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Brainbooster.com hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Brainbooster.com en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Brainbooster.com hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook