Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

Brandnewoffice.be

Onderzoek bewijst dat 80 % van onze landgenoten op een zekere leeftijd last krijgt van rugklachten.

Onderzoek bewijst dat 80 % van onze landgenoten op een zekere leeftijd last krijgt van rugklachten. Die klachten aan de rug worden vaak veroorzaakt door op een foute manier zware dingen te dragen en door een foutieve zithouding, zowel op het werk als thuis. Ergonomische bureaustoelen van Brand New Office zijn dé nieuwe meubels van deze tijd. De ergonomisch verantwoorde stoelen zijn er in alle groottes en prijsklassen zodat iedereen vindt wat aansluit bij zijn of haar eisen.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Brandnewoffice.be. Als je vervolgens bij Brandnewoffice.be een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Brandnewoffice.be voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Brandnewoffice.be hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Brandnewoffice.be en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Brandnewoffice.be hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook