Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +23 Jiggies

Brandeal BE

BRANDEAL heeft elke dag drie nieuwe fashion en designer aanbiedingen voor de man of vrouw, dit verschilt per dag. Zij hebben alleen producten van de bekende fa

BRANDEAL heeft elke dag drie nieuwe fashion en designer aanbiedingen voor de man of vrouw, dit verschilt per dag. Zij hebben alleen producten van de bekende fashion en designer merken als Valentino, Giorgio Armani, D&G, Diesel, Miss Sixty, Replay, Versace, Guess met een sensationeel hoge korting van minimaal 40% tot 75%.

Het product wordt iedere dag vanaf 12 uur ’s nachts aangeboden en is slechts 24 uur te bestellen. De producten variëren in categorie zoals kleding, horloges, cosmetica & parfum en mode accessoires.

BRANDEAL onderscheidt zich in vele opzichten van andere dagdeal websites, naast verkoop via de website gaan wij ook gebruik maken van directe verkoop via facebook, hiermee zijn wij de eerste dagdeal website die deze optie aanbiedt. Naast actieve online promotie gaat BRANDEAL zich de komende maanden ook sterk offline profileren.

De klant staat bij BRANDEAL centraal, daarom vinden zij een gebruiksvriendelijke website erg belangrijk, ze hebben de interface zo opgezet dat dit geheel ten goede komt van de conversie. Ook maken zij gebruik van SSL beveiliging en is een aanvraag voor een keurmerk in behandeling.

De commissie bedraagt 5% CPS.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Brandeal BE. Als je vervolgens bij Brandeal BE een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +23 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Brandeal BE voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Brandeal BE hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Brandeal BE en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Brandeal BE hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook