Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +23 Jiggies

Bresser-online.nl

Bresser-online.nl is onderdeel van Folux.nl en is specialist op het gebied van optische producten zoals verrekijkers, telescopen en microscopen.

Bresser-online.nl is onderdeel van Folux.nl en is specialist op het gebied van optische producten zoals verrekijkers, telescopen en microscopen. Folux.nl is de importeur van het merk Bresser en heeft de exclusieve distributie voor Nederland en België. Bresser is een merk dat bekend staat om de degelijke producten en heeft een zeer ruim assortiment van beginner tot specialist. De prijs kwaliteit verhouding is ongekend en is niet voor niets een van de grootste Europese leveranciers van optische producten. Bresser-online.nl voert het complete Bresser assortiment en staat garant voor de kwaliteit.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Bresser-online.nl. Als je vervolgens bij Bresser-online.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +23 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Bresser-online.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Bresser-online.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Bresser-online.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Bresser-online.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook