Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +68 Jiggies

Brievenbusbloemen.nl

Wanneer je iemand meer wilt sturen dan een kaartje... dan stuur je brievenbusbloemen. Op brievenbusbloemen verstuur je een dozijn rozen of tulpen in een

Wanneer je iemand meer wilt sturen dan een kaartje….. dan stuur je brievenbusbloemen.

Op brievenbusbloemen verstuur je een dozijn rozen of tulpen in een kleur naar keuze, of een enkele rode roos per post. Uiteraard voorzien van een persoonlijke boodschap en verpakt in een door jou gekozen cadeauverpakking.

- Past door de brievenbus… Ontvanger hoeft niet thuis te zijn
- Verzenden binnen Nederland of door heel Europa
- Originele verpakking naar keuze
- Voor 18.00 besteld, vandaag nog verzonden

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Brievenbusbloemen.nl. Als je vervolgens bij Brievenbusbloemen.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +68 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Brievenbusbloemen.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Brievenbusbloemen.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Brievenbusbloemen.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Brievenbusbloemen.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook