Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +45 Jiggies

Brievenbusdirect.nl

Brievenbusdirect.nl is een webshop van Noviostores.nl en gespecialiseerd in de verkoop van verschillende soorten brievenbussen

Ze verkopen onder andere wandbrievenbussen, pakketbrievenbussen, design brievenbussen, vrijstaande brievenbussen, briefplaten, inbouwbrievenbussen en postopvangbakken. Bij Brievenbusdirect.nl kunt u terecht voor een groot assortiment brievenbussen van diverse betrouwbare merken zoals Allux, Bobi, Intersteel, G2 en Burg-Wachter.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Brievenbusdirect.nl. Als je vervolgens bij Brievenbusdirect.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +45 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Brievenbusdirect.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Brievenbusdirect.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Brievenbusdirect.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Brievenbusdirect.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook