Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +45 Jiggies

Bruna

Op zoek naar een kantoorartikelen, een agenda of een cadeau? Bij Bruna vind het je het allemaal.

Wie kent Bruna niet, al zo lang te vinden in het straatbeeld van Nederland. Bruna is marktkleider op het gebied van (kinder)boeken, dagbladen, tijdschriften en wenskaarten. Daarnaast is Bruna een van de grootste aanbieders op gebied van papier-en schrijfwaren, staatsloten, schoolartikelen, cadau's en tabak.

Je kunt ook een Bliyoo account afsluiten, daarvoor ontvang je 1575 Jiggies.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Bruna . Als je vervolgens bij Bruna een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +45 Jiggies

Cashback voorwaarden

Je ontvangt geen Jiggies voor het kopen van boeken (i.v.m de wet op de vaste boekenprijs.


1. Je ontvangt Jiggies bij Bruna voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Bruna hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Bruna en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Bruna hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook