Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +18.000 Jiggies

Budget Energie

Budget energie levert groene energie die tóch goedkoop is.

Bij Budget Energie houden we van simpel. De producten die geleverd worden zijn eenvoudig en voordelig en daarbij is de stroom zelfs 100% groen.
Via de website kun je gemakkelijk de Online Energie Check doen, waardoor je een op maat gemaakt advies krijgt over wat voor jou het voordeligst is.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Budget Energie. Als je vervolgens bij Budget Energie een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +18.000 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Budget Energie voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Budget Energie hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Budget Energie en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Budget Energie hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook