Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +45 Jiggies

Bungalow.Net

Bungalow.net is één van de beste boeking website uit Nederland op het gebied van bungalows. Met meer dan 30.000 vakantiewoningen door heel Europa.

Ben je op zoek naar een bungalow om jouw welverdiende vakantie in te vieren? Iets wat perfect voor jou is en binnen het budget valt? Kom dan vooral even kijken op de website.

Met meer dan 30.000 vakantiewoningen zit er geheid iets tussen wat perfect is voor jouw vakantieplezier. Daarnaast ontvang je cashback in de vorm van Jiggies als je een aankoop doet via Jiggy. Wees er wel snel bij, want als je sneller bent heb je meer keus!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Bungalow.Net. Als je vervolgens bij Bungalow.Net een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +45 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Bungalow.Net voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Bungalow.Net hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Bungalow.Net en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Bungalow.Net hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook