Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

Buythistoday

BuyThisToday.nl de naam zegt het al, is een dagaanbieder die elke dag een mooie actie van de dag presenteert.

Wij bieden u de meest waanzinnige kortingen op een breed assortiment. Van DVD`s, Blu-rays, fitness apparatuur tot zelfs speciale aanbiedingen voor merk horloge's! Kortom, een webwinkel waar u beslist eens moet kijken.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Buythistoday. Als je vervolgens bij Buythistoday een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Buythistoday voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Buythistoday hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Buythistoday en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Buythistoday hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook