Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +36 Jiggies

Cadeau.nl

Het leukste cadeau vind je op cadeau.nl. Shop nu en ontvang Jiggies.

Op cadeau.nl vind je onwijs veel cadeaus voor iedereen en voor elke gelegenheid zoals moederdag, een verjaardag of zomaar.

Vanaf een orderwaarde vanaf € 40,- word je bestelling gratis thuisbezorgd en voor 22:45 uur besteld is morgen in huis.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Cadeau.nl. Als je vervolgens bij Cadeau.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +36 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Cadeau.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Cadeau.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Cadeau.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Cadeau.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook