Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +25.650 Jiggies

Caiway

Caiway biedt radio, telefonie, internet en televisie aan consumenten in veel gemeentes van Nederland.

Door Caiway is de consument in staat met alles en iedereen verbonden te zijn door technieken van hoog niveau, wat zorgt voor een veilige en betrouwbare netwerkverbinding. Je hebt de keuze uit verschillende pakketten:

Alles in 1 Gewoon Voordelig: +18.450 Jiggies
Alles in 1 Gewoon Slim: +22.050 Jiggies
Alles in 1 Gewoon Snel: +25.650 Jiggies
Internet Only: +16.200 Jiggies

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Caiway. Als je vervolgens bij Caiway een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +25.650 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Caiway voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Caiway hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Caiway en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Caiway hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook