Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +23 Jiggies

Calumet Photo BE

Calumet heeft alles wat je nodig hebt, vanaf je eerste spiegelreflex tot een complete studio-inrichting.

Al 70 jaar rekenen amateur- en professionele fotografen op Calumet omdat ze weten dat ze daar de benodigde apparatuur en gericht advies kunnen krijgen. De verkopers kennen de foto-industrie door en door en kunnen je daardoor perfect helpen de juiste beslissingen te nemen bij aanschaf van je apparatuur.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Calumet Photo BE. Als je vervolgens bij Calumet Photo BE een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +23 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Calumet Photo BE voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Calumet Photo BE hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Calumet Photo BE en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Calumet Photo BE hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook