Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +11.250 Jiggies

Canal Digitaal

CanalDigitaal is provider van digitale tv, radio en HDTV: een must have voor iedereen met een HD Ready- of Full HD-televisie.

CanalDigitaal biedt het rijkste zenderaanbod voor jong en oud, doorgegeven in een uitstekende beeldkwaliteit. Daarnaast is CanalDigitaal letterlijk beschikbaar in heel Nederland en de installatie wordt gratis verzorgd door een van de monteurs.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Canal Digitaal. Als je vervolgens bij Canal Digitaal een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +11.250 Jiggies

Cashback voorwaarden

Voor verlengingen ontvang je GEEN Jiggies.


1. Je ontvangt Jiggies bij Canal Digitaal voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Canal Digitaal hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Canal Digitaal en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Canal Digitaal hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook