Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +45 Jiggies

Canvaswinkel.nl

Canvaswinkel.nl is de enige winkel waar je XXL canvaslook kan bestellen. Bij geen enkele andere winkel kun je zulke grote canvassen bestellen.

Canvaswinkel.nl is de enige winkel waar je XXL canvaslook kan bestellen. Bij geen enkele andere winkel kun je zulke grote canvassen bestellen. Kies uit één van de ruim 4.000 hoge resolutie foto's of gebruik een eigen foto. Omdat de doeken waterbestendig zijn, zijn ze ook te gebruiken ter decoratie van de badkamer. Verder print Canvaswinkel.nl niet alleen op canvas, maar ook op Dibond, plexiglas, zelfklevend materiaal en op satijn/Pearl papier.De voordelen van Canvaswinkel.nl op een rij: - Het canvaslook hoeft niet te worden nagespannen; - Op de centimeter nauwkeurig te bestellen;- Waterbestendig; - Tot wel 420 x 170 cm breed gespannen op frame (de grootste maten van Nederland);- Tot wel 10 meter x 4 meter te bestellen (op alleen doek);- Keuze uit meer dan 4.000 hoge resolutie foto’s;- Eigen foto ook mogelijk;- Geschikt voor de badkamer;- Verschillende printtechnieken mogelijk.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Canvaswinkel.nl. Als je vervolgens bij Canvaswinkel.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +45 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Canvaswinkel.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Canvaswinkel.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Canvaswinkel.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Canvaswinkel.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook