Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

Canvascompany.be

Canvascompany.be is marktleider in Belgie voor wat betreft het afdrukken van uw mooiste foto op canvas.

Canvascompany.be is marktleider in Belgie voor wat betreft het afdrukken van uw mooiste foto op canvas. Canvascompany.be was in 2004 een van de eerste partijen die met dit product op de markt kwam en heeft daarom een bekende naam opgebouwd. De afdrukken op canvas van Canvascompany.be komen steevast als beste uit de bus. Diverse instanties zoals het digitale fotografie magazine Zoom en DigiFotoPro, testte Canvascompany.be als beste. Canvascompany.be heeft de hoogste kwaliteitsstandaard, waardoor er naast duizenden particulieren ook vele professionele fotografen klant zijn van Canvascompany. Daarnaast staat CanvasCompany gelijk aan hoge service en hoge klanttevredenheid, voorgaande is het een groot voordeel dat de klant bij CanvasCompany kan kiezen uit elk denkbaar formaat en dat men de keuze uit twee framediktes (2 cm en 4 cm) heeft.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Canvascompany.be. Als je vervolgens bij Canvascompany.be een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Canvascompany.be voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Canvascompany.be hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Canvascompany.be en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Canvascompany.be hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook