Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +45 Jiggies

CarDelMar

Op zoek naar een huurauto? CarDelMar heeft een all-inclusive aanbod in 60 landen met meer dan 6.000 verhuurstations tegen de laagste prijzen.

Op zoek naar een huurauto? CarDelMar heeft een all-inclusive aanbod in 60 landen met meer dan 6.000 verhuurstations tegen de laagste prijzen.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van CarDelMar. Als je vervolgens bij CarDelMar een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +45 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij CarDelMar voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar CarDelMar hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van CarDelMar en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij CarDelMar hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook