Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +47 Jiggies

Casecompany.amsterdam

Ben je op zoek naar hoesjes en/of accessoires voor je mobiel of laptop? Dan ben je bij CaseCompany.amsterdam aan het goede adres.

Ben je op zoek naar hoesjes en/of accessoires voor je mobiel of laptop? Dan ben je bij CaseCompany.amsterdam aan het goede adres. CaseCompany.amsterdam is specialist in het maken van smartphone hoesjes, laptop sleeves en accessoires om smartphones te bevestigen in de auto én op de fiets. De samenwerking met gerenommeerde designers om eigen collecties te ontwikkelen en de mogelijkheid om zelf een unieke cover of sleeve te ontwerpen zorgt voor een uitgebreid aanbod en topkwaliteit. Voor meer dan 100 modellen kan je terecht bij CaseCompany.amsterdam. 100% inzet voor klanten, snelle en gratis levering, groot aanbod en een strenge kwaliteitscontrole zijn de redenen om te kiezen voor Casecompany.amsterdam!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Casecompany.amsterdam. Als je vervolgens bij Casecompany.amsterdam een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +47 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Casecompany.amsterdam voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Casecompany.amsterdam hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Casecompany.amsterdam en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Casecompany.amsterdam hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook