Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +2.520 Jiggies

Casius.be

Casius.be is sinds 2000 als "matchmaker" de marktleider in de Benelux om huiseigenaren gemakkelijk offertes te laten vergelijken van 3 gecertifieerde vaklui.

Casius.be is sinds 2000 als "matchmaker" de marktleider in de Benelux om huiseigenaren gemakkelijk offertes te laten vergelijken van 3 gecertifieerde vaklui in de bouwsector; gaande van architect en aannemer tot loodgieter en elektricien.Door in één keer tot 3 vrijblijvende offertes aan te vragen, kunnen consumenten snel meerdere vaklui uit hun regio ontmoeten om maatoffertes te vergelijken en hun woondroom te realiseren.Alleen vaklui met positieve klantervaringen en klantbeoordelingen worden aanbevelen om de Casius slogan: “de kortste weg naar de beste vakman” waar te blijven maken!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Casius.be. Als je vervolgens bij Casius.be een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +2.520 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Casius.be voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Casius.be hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Casius.be en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Casius.be hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook