Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +6.975 Jiggies

Catawiki NL

Catawiki is dé plek voor bijzondere kavels en unieke objecten. D.m.v. veilingen zorgt Catawiki ervoor dat zeldzame en unieke objecten bereikbaar zijn voor elk.

Catawiki heeft als doel bijzondere, unieke en zeldzame objecten bereikbaar zijn voor iedereen. Op de online veilingen op de website worden duizenden bijzondere, zeldzame en unieke objecten aangeboden die niet zomaar in een winkel te vinden zijn. Bekijk de website om meer te weten te komen over dit unieke concept!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Catawiki NL. Als je vervolgens bij Catawiki NL een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +6.975 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Catawiki NL voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Catawiki NL hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Catawiki NL en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Catawiki NL hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook