Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +338 Jiggies

Center Parcs game

Schuif en win!

Schuif en win een verblijf in Cent Parcs. Doe gratis mee met het Schuif & Win spel van Center Parcs en maak daarmee kans op 1 van de 11 verblijven in een Villages Nature Paris in Frankrijk of in een Center Parcs Cottage naar keuze in België, Nederland of Duitsland.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Center Parcs game. Als je vervolgens bij Center Parcs game een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +338 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Center Parcs game voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Center Parcs game hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Center Parcs game en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Center Parcs game hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook