Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +54 Jiggies

Centralparking.nl

Centralparking.nl is de valet parkeerder op Schiphol met ruime ervaring. Als organisatie nemen zij 40.000 auto's per jaar aan op Schiphol. Karel, de virtuele

Centralparking.nl is dé valet parkeerder op Schiphol met ruime ervaring. Als organisatie nemen zij 40.000 auto's per jaar aan op Schiphol. Karel, de virtuele chauffeur op de website, is daadwerkelijk een chauffeur in de organisatie en hij is het voorbeeld van een professionele, veilige en servicegerichte chauffeur.Net als Karel, zijn alle chauffeurs professioneel en ervaren. Klanten laten dan ook met een gerust hart de auto bij Centralparking.nl achter. Het centrale parkeerterrein ligt op 7 minuten rijden van Schiphol en ligt net buiten Hoofddorp.Centralparking.nl staat open voor opmerkingen en verbeteringen. Schroom dan ook niet contact met ze te zoeken.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Centralparking.nl. Als je vervolgens bij Centralparking.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +54 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Centralparking.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Centralparking.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Centralparking.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Centralparking.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook