Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +47 Jiggies

Charlietemple.nl

Bezoekers vinden bij CharlieTemple.nl brillen en zonnebrillen met én zonder sterkte van de beste kwaliteit, voor de laagste prijs en met 100% service.

en bril op werkdagen voor 18:00 besteld is morgen in huis, een multifocale bril na zeven werkdagen en er wordt alleen betaald voor wat écht nodig is: een goede bril!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Charlietemple.nl. Als je vervolgens bij Charlietemple.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +47 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Charlietemple.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Charlietemple.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Charlietemple.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Charlietemple.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook