Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +36 Jiggies

Cheap.nl

Voor elke toplocatie een superactie! Op de website zie je in een oogopslag de beste aanbieding voor elke populaire bestemming.

Voor elke toplocatie één superactie! Dat is het motto van cheap.nl. Op de website zie je in een oogopslag de beste aanbieding voor elke populaire bestemming. Elke actie loopt over een bepaalde periode en na afloop van de periode volgt er voor die bestemming direct een nieuwe actie. Zo heeft elke toplocatie dus altijd een superactie! Daarnaast heeft cheap.nl ook elke dag een speciale dagacties.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Cheap.nl. Als je vervolgens bij Cheap.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +36 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Cheap.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Cheap.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Cheap.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Cheap.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook