Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +2.880 Jiggies

Cheaptickets.be

CheapTickets.be is de website voor het online boeken van alle vliegtickets. Op de site vind je het meest complete aanbod van vluchten.

CheapTickets.be is de website voor het online boeken van alle vliegtickets. Op de site vind je het meest complete aanbod van vluchten tegen de allerbeste prijzen. Niet alleen lijndienstvluchten worden aangeboden, maar ook lowcost carriers als Transavia.com, Ryanair en easyJet. De klant kan zelf de beste tarieven opzoeken, vluchten met elkaar vergelijken en direct online reserveren. Betalen kan eenvoudig op diverse manieren, waaronder iDeal en credit card. Wekelijks kiezen dan ook duizenden mensen voor de zekerheid van CheapTickets.be. De prijsbewuste consument kan voor elke gewenste reis een vlucht vinden, zowel voor privé als zakelijke doeleinden.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Cheaptickets.be. Als je vervolgens bij Cheaptickets.be een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +2.880 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Cheaptickets.be voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Cheaptickets.be hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Cheaptickets.be en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Cheaptickets.be hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook