Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +18 Jiggies

ClicktoBuy

VSDEAL.com is dé dagaanbieder die voorop staat met de leukste aanbiedingen. VSDEAL.com is een dochteronderneming van Vortum Design en is medio 2011 gelanceerd.

Honderden artikelen aangeboden tegen onverslaanbare lage prijzen, en met succes!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van ClicktoBuy . Als je vervolgens bij ClicktoBuy een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +18 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij ClicktoBuy voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar ClicktoBuy hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van ClicktoBuy en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij ClicktoBuy hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook