Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +57 Jiggies

Colorland.com/nl

Colorland specialiseert zich in digitaal afdrukken van gepersonaliseerde producten.

Colorland biedt gratis sjablonen, kaders en cliparts beschikbaar om de projecten nog beter te personaliseren. Ze onderscheiden zich door een grote selectie aan producten die gedrukt kunnen worden, goede kwaliteit in service en een aantrekkelijke prijs.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Colorland.com/nl. Als je vervolgens bij Colorland.com/nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +57 Jiggies

Colorland.com/nl kortingscodes:

Gebruik onderstaande Colorland.com/nl kortingscodes en ontvang bovenop de korting ook nog cashbackkorting. Dubbel voordeel dus! Kopieer de code en plak deze in het daarvoor bestemmende vak bij het afrekenen. :

Sharebook nu met 58% korting + cashback

Geldig t/m 30-06-2019

Geniet nu van 70% korting op luxe fotoalbums + cashback

Geldig t/m 30-06-2019

67% korting op een A3 fotoboek + cashback

Geldig t/m 30-06-2019

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Colorland.com/nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Colorland.com/nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Colorland.com/nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Colorland.com/nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook