Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +54 Jiggies

Comforthulpmiddelen.nl

Comforthulpmiddelen.nl is een jong bedrijf met ruime ervaring in de gezondheids- en ouderenzorg.

Comforthulpmiddelen.nl is een jong bedrijf met ruime ervaring in de gezondheids- en ouderenzorg. Comforthulpmiddelen.nl voorziet in hulpmiddelen die een zelfstandige woonsituatie zolang als mogelijk aangenaam maakt. Bezoekers kunnen hier niet alleen terecht voor passend en op maat gemaakte oplossingen maar ook voor goed advies. Het behouden van zelfstandigheid op latere leeftijd is voor iedereen belangrijk, zeker voor oudere. De zorg in eigen hand kunnen houden door middel van kleine aanpassingen of praktische zorg hulpmiddelen, bepaalt dan ook voor een groot deel de ervaren levensvreugd. Door middel van persoonlijke aandacht, kennis op het gebied van zorg en ervaring streeft Comforthulpmiddelen.nl ernaar om bezoekers hun onafhankelijkheid zo lang mogelijk te kunnen garanderen.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Comforthulpmiddelen.nl. Als je vervolgens bij Comforthulpmiddelen.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +54 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Comforthulpmiddelen.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Comforthulpmiddelen.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Comforthulpmiddelen.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Comforthulpmiddelen.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook