Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +63 Jiggies

Comforttrends

ComfortTrends heeft duizenden huishoudelijke en gezondheidsartikelen direct uit voorraad leverbaar!

ComfortTrends is een dynamisch en snelgroeiend postorderbedrijf. ComfortTrends biedt middels haar veelzijdige en innovatieve catalogi vele duizenden handige huishoudelijke en gezondheidsartikelen aan. De verschillende catalogi en hun producten zijn inspirerend, verrassend en vooral doeltreffend. Zij houden hun klanten frequent op de hoogte van de allerlaatste en nieuwste producten. Nergens vind je meer leuke en verrassende producten dan bij ComfortTrends.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Comforttrends. Als je vervolgens bij Comforttrends een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +63 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Comforttrends voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Comforttrends hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Comforttrends en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Comforttrends hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook