Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +14 Jiggies

Comfortvilla.com

Comfortvilla verhuurt luxe villa’s en appartementen in één van de mooiste kustgebieden van Spanje, de Baix Empordà.

Comfortvilla verhuurt luxe villa’s en appartementen in één van de mooiste kustgebieden van Spanje, de Baix Empordà.
In de omgeving van Begur heeft Comfortvilla een groot en exclusief aanbod van zeer fraaie woningen. Voorzien van een privé zwembad, uitzicht op zee en een mooie tuin. Geen resorts, maar vrijstaande villa’s met veel privacy en luxe. Het aanbod is dan ook erg in trek bij het hogere marktsegment.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Comfortvilla.com. Als je vervolgens bij Comfortvilla.com een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +14 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Comfortvilla.com voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Comfortvilla.com hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Comfortvilla.com en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Comfortvilla.com hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook