Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +32 Jiggies

Converse NL

Shop met korting bij Converse. Converse is de thuisbasis van de meest iconische sneaker ter wereld: de Chuck Taylor All Star.

Koop Converse producten met korting via Jiggy bij de officiële website van Converse. Check de website voor mooie sneakers of kleding. Op de website kan je ook diverse sneakers personaliseren naar jouw eigen smaak. Shop voor schoenen en kleding voor dames, heren en kinderen.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Converse NL. Als je vervolgens bij Converse NL een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +32 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Converse NL voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Converse NL hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Converse NL en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Converse NL hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook