Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +9 Jiggies

Coolblue

Een van de grootste online webwinkel is Coolblue. Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis. Gratis verzending en gratis retourneren.

Coolblue. Ooit begonnen als studentenbedrijf. Nu een webwinkel met meer dan 323 specialistische shops en 8 fysieke winkels in Nederland en België.

Sinds de oprichting in 1999 hebben zij maar één doel: jou blij maken. Zij geven advies met verstand van zaken en we hebben een obsessieve focus op klanttevredenheid.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Coolblue. Als je vervolgens bij Coolblue een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +9 Jiggies

Cashback voorwaarden

Je ontvangt geen Jiggies voor: Muzieksoftware, Gaming - sensorbalken, Gaming - covers, Coolblue's Merchandising (coolbluefanshop.nl).


1. Je ontvangt Jiggies bij Coolblue voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Coolblue hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Coolblue en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Coolblue hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook