Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +50 Jiggies

COOP

COOP is een supermarkt met meer dan 250 filialen over heel Nederland verspreid en staat voor dichtbij, lekker en goedcoop.

Vanaf een bedrag van €40,- kun je bij COOP thuis laten bezorgen, zodat je niet alle boodschappen zelf hoeft te tillen. Is je bestelling boven de €70,-? Dan hoef je geen bezorgkosten te betalen!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van COOP. Als je vervolgens bij COOP een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +50 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij COOP voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar COOP hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van COOP en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij COOP hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook