Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

Corrigerend Ondergoed Voor Mannen

Bij CorrigerendOndergoedVoorMannen.nl van luxe bodywear specialist Jolilly.nl vind je de unieke collectie corrigerend ondergoed voor mannen.

Bij CorrigerendOndergoedVoorMannen.nl van luxe bodywear specialist Jolilly.nl vind je de unieke collectie corrigerend ondergoed voor mannen van het Australische merk Equmen.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Corrigerend Ondergoed Voor Mannen. Als je vervolgens bij Corrigerend Ondergoed Voor Mannen een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +45 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Corrigerend Ondergoed Voor Mannen voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Corrigerend Ondergoed Voor Mannen hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Corrigerend Ondergoed Voor Mannen en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Corrigerend Ondergoed Voor Mannen hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook