Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +9 Jiggies

Dahon-vouwfietsen.nl

Aantrekkelijke vouwfietsen van het grootste vouwfietsenmerk ter wereld. Met een snelle levering, aantrekkelijke prijzen en goede service. Dahon wordt al 30 jaa

Aantrekkelijke vouwfietsen van het grootste vouwfietsenmerk ter wereld. Met een snelle levering, aantrekkelijke prijzen en goede service. Dahon wordt al 30 jaar gemaakt en 95% van alle vouwfietsen wereldwijd rekenen op baanbrekende Dahon technologie.UPS’s• Gespecialiseerd in één merk met het complete assortiment;• Gemiddelde orderwaarde van € 500,-;• Gratis verzending van bestellingen boven € 100,-;• Aangesloten bij WebShop Keurmerk;• Veilig en eenvoudig betalen met IDEAL, Paypay, Creditcards en Bank;• Geleverd in maximaal 5 werkdagen;• Retourpercentage van vrijwel 0%;• Verzending met PostNL en Speciaal fiets vervoer;• Samenwerkingsverband met professionele fietsmonteur voor perfect afgeleverde fietsen.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Dahon-vouwfietsen.nl. Als je vervolgens bij Dahon-vouwfietsen.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +9 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Dahon-vouwfietsen.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Dahon-vouwfietsen.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Dahon-vouwfietsen.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Dahon-vouwfietsen.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook