Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +36 Jiggies

De Achterste Hoef

De Achterste Hoef is een familiecamping met maar liefst 5-sterren. Deze prachtige camping heeft vele faciliteiten in het park voor jong en oud.

Bij De Achterste Hoef is het ronduit relaxen. Met genoeg te doen op het park zul jij je nooit gaan vervelen op je vakantie. Naast vele faciliteiten ben je van alle gemakken voorzien: kies voor een eigen caravan, tent, camper verblijven of meer privacy aan de prachtige recreatieplas met privé sanitair. Daarnaast ontvang je cashback op je aankoop als jij jouw aankoop via Jiggy doet. Ontvang tot wel +36 Jiggies per euro die je uitgeeft.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van De Achterste Hoef. Als je vervolgens bij De Achterste Hoef een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +36 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij De Achterste Hoef voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar De Achterste Hoef hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van De Achterste Hoef en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij De Achterste Hoef hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook