Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +22 Jiggies

Deallergoedkoopste.nl

Wilt u er ook warmpjes bij zitten? Deallergoedkoopste.nl bestelt radiatoren tegen superscherpe groothandelsprijzen.

Wilt u er ook warmpjes bij zitten? Op Deallergoedkoopste.nl bestelt men niet alleen radiatoren tegen superscherpe groothandelsprijzen, ze worden ook nog eens binnen twee werkdagen bij de klant afgeleverd! Alle radiatoren worden geleverd met 100% fabrieksgarantie en niet geheel onbelangrijk: ze worden direct uit voorraad geleverd waarbij de klant ook nog eens zelf de gewenste afleverdatum kan kiezen.Deallergoedkoopste.nl - CV-Ketels, radiatoren en meer!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Deallergoedkoopste.nl. Als je vervolgens bij Deallergoedkoopste.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +22 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Deallergoedkoopste.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Deallergoedkoopste.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Deallergoedkoopste.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Deallergoedkoopste.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook