Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +27 Jiggies

DeBallonnensite.nl

De Ballonnensite is gespecialiseerd in het versturen van ballon cadeaus door Nederland.

Door een groot assortiment tegen een scherpe prijs aan te

Het assortiment van deBallonnensite.nl is erg ruim, daarnaast bezorgen zij ook op zondag. Je vindt hier voor iedere gelegenheid een passende ballon. Het assortiment beschikt over ballonnen in de volgende categorieën: verjaardag, beterschap, geboorte, gefeliciteerd, huwelijk, liefde, cijfers, ballonnen figuren, helium en overige ballonnen. Bij iedere ballon ontvang je gratis een kaartje.

Door een groot assortiment tegen een scherpe prijs aan te bieden kan De Ballonnensite veel bezoekers van de webshop klant noemen. Voor iedere gelegenheid worden heliumballonnen aangeboden, en het assortiment blijft groeien.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van DeBallonnensite.nl. Als je vervolgens bij DeBallonnensite.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +27 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij DeBallonnensite.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar DeBallonnensite.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van DeBallonnensite.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij DeBallonnensite.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook