Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +3.600 Jiggies

De-leningmakelaar.nl

De-leningmakelaar.nl is de website van een intermediair gericht op het bemiddelen en afsluiten van consumptief krediet.

De-leningmakelaar.nl is de website van een intermediair gericht op het bemiddelen en afsluiten van consumptief krediet. De-Leningmakelaar.nl verstrekt leningen tegen vechttarieven en is hiermee een absolute prijsvechter. Geïnteresseerden kunnen via de website een lening aanvragen, en de afhandelingswijze kiezen.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van De-leningmakelaar.nl. Als je vervolgens bij De-leningmakelaar.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +3.600 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij De-leningmakelaar.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar De-leningmakelaar.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van De-leningmakelaar.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij De-leningmakelaar.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook