Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +36 Jiggies

De Oude Deurklink

Bestel de allermooiste deurklinken bij De Oude Deurklink.

De Oude Deurklink reproduceert het alom bekende en populaire jaren 30 deurbeslag in de hoogste kwaliteit en tegen zeer schappelijke prijzen verkopen zij deze.

In hun eigen fabriek ontwikkelen en produceren zij de deurklinken ''jaren 30'', deurkrukken, rozetten en compleet deurbeslag. Zij passen verschillende soorten technieken toe en samen met de beste materialen en hun vakmanschap, produceren zij producten van hoge kwaliteiten. Met dit product kan je jouw kantoor of huis helemaal uniek maken, met een echte eye-catcher.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van De Oude Deurklink. Als je vervolgens bij De Oude Deurklink een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +36 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij De Oude Deurklink voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar De Oude Deurklink hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van De Oude Deurklink en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij De Oude Deurklink hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook