Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +23 Jiggies

DeSchoenenGigant.nl

DeSchoenenGigant.nl biedt een ruim assortiment werkschoenen aan. Of u nu een sportieve, nette of robuuste werkschoen zoekt.

DeSchoenenGigant.nl biedt een ruim assortiment werkschoenen aan. Of u nu een sportieve, nette of robuuste werkschoen zoekt, DeSchoenenGigant.nl heeft het. De webshop voert vele merken. Met de merken die verkocht worden is DeSchoenenGigant.nl in de meeste gevallen de goedkoopste of een van de goedkopere, met een uitstekende service en garantie.De volgende merken werkschoenen zijn te vinden in het assortiment:• Grisport • Redbrick • Buckler • Forver DeSchoenenGigant.nl is onderdeel van Any Day Webshops en gespecialiseerd in werkschoenen, werkklompen en werklaarzen. Het ruime assortiment bestaat uit uiteenlopende werkschoenen van bekende en minder bekende merken van hoogstaande kwaliteit!

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van DeSchoenenGigant.nl. Als je vervolgens bij DeSchoenenGigant.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +23 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij DeSchoenenGigant.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar DeSchoenenGigant.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van DeSchoenenGigant.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij DeSchoenenGigant.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook