Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +23 Jiggies

Destofzuigerzak.nl

Bij destofzuigerzak.nl vind je stofzuigerzakken en onderdelen voor ieder merk stofzuiger.

Het assortiment van destofzuigerzak.nl bestaat uit stofzuigerzakken en onderdelen voor meer dan 10.000 merken en modellen. De producten worden snel geleverd en worden tegen de scherpste prijzen verkocht. Daarnaast zijn de producten van goede kwaliteit. Destofzuigerzak.nl verkoopt zowel aan particulieren, bedrijven, overheidsinstellingen als aan wederverkopers.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Destofzuigerzak.nl. Als je vervolgens bij Destofzuigerzak.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +23 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Destofzuigerzak.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Destofzuigerzak.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van Destofzuigerzak.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Destofzuigerzak.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook