Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per bestelling)
tot +2.250 Jiggies

De Tuin op Tafel Magazine

Het magazine De Tuin Op Tafel verschijnt vier keer per jaar en staat boordevol praktische tips over groente, fruit en kruiden.

Het magazine De Tuin Op Tafel verschijnt vier keer per jaar en staat boordevol praktische tips over groente, fruit en kruiden. Hoofdredacteur Angelo Dorny geeft tips & tricks over het moestuinieren en gaat op bezoek bij moestuinvrienden. Het magazine geeft antwoord op vragen als: Hoe kweek je spruitjes? Hoe bescherm je je oogst tegen wortelvlieg? Wanneer zaai je sla en hoe zie je dat de pompoenen oogstrijp zijn? Verder biedt het allerlei recepten voor makkelijke en creatieve maaltijden en staan er verhalen in over medetuiniers, van professionele kwekers tot urban gardeners.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van De Tuin op Tafel Magazine. Als je vervolgens bij De Tuin op Tafel Magazine een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per bestelling)
tot +2.250 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij De Tuin op Tafel Magazine voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar De Tuin op Tafel Magazine hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van De Tuin op Tafel Magazine en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij De Tuin op Tafel Magazine hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook