Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +27 Jiggies

DeValentijnsite.nl

De Valentijnsite is gespecialiseerd in het versturen van Valentijncadeaus door Nederland.

De Valentijnsite is gespecialiseerd in het versturen van Valentijncadeaus door Nederland.

Door een groot assortiment tegen een scherpe prijs aan te bieden kan De Valentijnsite veel bezoekers van de webshop klant noemen. Voor iedere geliefde heeft De Valentijnsite een cadeau, en het assortiment blijft groeien.

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van DeValentijnsite.nl. Als je vervolgens bij DeValentijnsite.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +27 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij DeValentijnsite.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar DeValentijnsite.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. √Čn accepteer altijd de cookies van DeValentijnsite.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij DeValentijnsite.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook