Cashback bij meer dan 1.500 webshops 

Ontvang altijd korting op je online aankopen 

(per euro)
tot +45 Jiggies

Dealbanana.nl

Dealbanana.nl heeft elke dag een nieuwe aanbieding. De aanbiedingen zijn van 00.01 uur â??s nachts voor 24 uur beschikbaar op de website, dit zolang de voorraa

Dealbanana.nl heeft elke dag een nieuwe aanbieding. De aanbiedingen zijn van 00.01 uur ’s nachts voor 24 uur beschikbaar op de website, dit zolang de voorraad strekt. Dealbanana.nl heeft een gezonde mix tussen branded en unbranded goods. Bij Dealbanana.nl niet alleen kortingen van meer dan 70%, als de consument maar een goede aanbieding heeft!SvB GroupDealbanana.nl is een concept van SvB Shops B.V., onderdeel van de SvB Group. SvB Group is met een team van ruim 20 professionals dagelijks actief op de social group buying markt. Vanuit hun hoofdkantoor in Schinnen (Limburg) en met buitenlandse vestigingen in China en Noorwegen verzorgen zij dagelijks tientallen dagaanbiedingen in 12 landen binnen Europa.Facts- Kwalitatieve deals- Verzending binnen 24 uur na betaling (mits anders aangegeven)- HBO customer support (Gem. responstijd 22.4 uur / 84% first-time fix)- Veilige one-page checkout

Cashback vergoedingen

Klik op de button Shop direct om doorgestuurd te worden naar de website van Dealbanana.nl. Als je vervolgens bij Dealbanana.nl een bestelling doet krijg je hiervoor Jiggies. Je ontvangt hierover een e-mail van Jiggy met daarin het aantal gereserveerde Jiggies voor je bestelling. :

(per euro)
tot +45 Jiggies

Cashback voorwaarden

1. Je ontvangt Jiggies bij Dealbanana.nl voor je online aankoop die direct is gedaan zonder dat je in de tussentijd via andere websites naar Dealbanana.nl hebt geklikt. Denk hierbij aan kortingscode websites, vergelijkers, Google etc. Je ontvangt geen Jiggies als je aankoop telefonisch is gedaan. Én accepteer altijd de cookies van Dealbanana.nl en Jiggy.

2. Nadat je een bestelling bij Dealbanana.nl hebt gedaan ontvang je van Jiggy een mail (max. 1 dag erna) met het aantal gereserveerde Jiggies. Geen bevestiging gehad? Neem dan contact op door een e-mail met je bevestiging van je aankoop naar klantenservice@jiggy.nl te sturen.

3. Je ontvangt deze Jiggies niet direct. Nadat je bestelling is goedgekeurd door de adverteerder schrijven wij de Jiggies bij. Dit duurt gemiddeld 90 dagen.

4. Jouw Jiggies worden berekend over de orderwaarde excl. BTW, verzendkosten, reserverings- en administratiekosten.

5. Indien je gebruik maakt van een kortingscode die niet gecommuniceerd is via Jiggy, heb je kans dat je aankoop niet goed doorkomt in ons systeem of wordt afgekeurd.

Niet gevonden wat je zocht?

Andere bekeken ook